Scroll to top

Get In Touch
info@m-art.tv

Katrien keumtj op Bezeuk

‘Katrien keumtj op bezeuk’ is een nieuwe videoreeks ontwikkeld door “M-art media productions”. De productie van deze lokale serie is tot stand gekomen in samenwerking met WeertdeGekste.nl voor het video-platform Kijkbox.nl.

Gezelligheid en de kernwaarde: persoonlijk, herkenbaar en dichtbij staan in deze videoreeks centraal. In ‘Katrien keumtj op bezeuk’ gaat Katrien samen met Jan en de ‘poes’ op pad door het Weerterland.

Ze komt op de koffie bij bijzondere gelegenheden of gewoon uit pure interesse. Onder het genot van een stukje vlaai van Bakker Vries gaat ze het gesprek aan op haar bezoekadres. Natuurlijk gaat Jan ook mee om te ondersteunen bij het geluid doormiddel van een hengel met daaraan de ‘poes’.

In de eerste aflevering gaat Katrien op bezeuk bij Café Aod Bosseve. Aod Bosseve vierde recentelijk hun 5-jarig jubileum. Reden om eens een lekker stukje vlaai te eten.

Katrien bij jou op ‘bezeuk’?
Wil je Katrien ook graag uitnodigen voor een kopje koffie? Of wil je iemand verrassen? Stuur dan een mailtje naar katrien@weertdegekste.nl. Dat mag voor van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, jubilea of misschien weet je een bijzonder initiatief dat verdient om in de positieve belangstelling te staan.

Katrien op WeertFM
Voor luisteraars van WeertFM is Katrien geen onbekende. Ze is elke zondag, zo ook deze middag, te horen tussen 13.00 en 14.00 uur op WeertFM.

Bekijk de eerste aflevering van Katrien nu op: www.kijkbox.nl

We use cookies to give you the best experience.